SWITCH House

Floor plan: 123 sqm.

This is a project for reconstruction of an 85 year old eel restaurant in Ohi Shinagawa ward. Due to a public road expansion, reduction site was compulsive and that made up the owner‘s mind to reopen when the old established restaurant turn to 100 years old.

The site has a relatively wide frontage and short in depth. To make full use of this trait, the first floor lessens openings to reminisce traditional black cedar board fencing expressing previous antiquate appearance. The pure concrete second floor for residence contrasts the antique and modern design. The 4.5m cantilever balcony metaphors a ship. Based on the customer quality and the atmosphere so far, this old established restaurant is heading for a new realm.


Join our mailing list

Get updates and more
×